به گزارش ميراث آرياchtn))محمد مهدي رضاپور، مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين در اين مراسم با مهم خواندن نقش آموزش در زندگي بشر گفت:صنايع دستي و هنرهاي سنتي قدمتي به بلنداي تاريخ دارد که با نگاه ظريف، ذوق سرشار و انديشه همراه است.

وي با اشاره به تغيير رويکرد صنايع دستي و هنرهاي سنتي و به روز شدن آن گفت: با گسترش فرهنگي و تغيير رويکرد ساختاري و تشکيلاتي موفق به بازآفريني، توسعه و خلاقيت در اين صنعت شديم که آموزش يکي از بازوهاي قوي در اين تغيير بوده که توانسته قشر جوان و تحصيل کرده را وارد اين صنعت کنيم.

رضاپور نقش صنايع دستي و هنرهاي سنتي را در کاهش آسيب‌هاي اجتماعي مهم ارزيابي کرد و اظهار داشت: راهنمايي و هدايت نوجوانان و جوانان در سنين حساس از مهمترين وظايفي است که بايد با برنامه ريزي صحيح و ايجاد زمينه هاي مناسب به آن توجه شود تا انگيزه خلاقيت و نوآوري را در آنان گسترش داده و از آسيب‌هاي اجتماي بکاهد و صنايع دستي از جمله فعاليت‌هايي است که مي‌تواند با آموزش زمينه خلق و آفرينش آثار را توسط اين قشر از جامعه فراهم نموده و در سلامت روح و روان جامعه تاثيرگذار باشد.

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين از زحمات و تلاش‌هاي مربيان آموزش صنايع دستي تقدير کرد و گفت: مربيان صنايع دستي بازوهاي قدرت در آموزش صحيح و کاربردي اين صنعت نوپا بوده و با حضور فعال در عرصه آموزش نقش پر رنگي در ترويج و توسعه آن دارند.

رضاپور تحقيق و ايجاد ارتباط متقابل داخلي و بين المللي را از شاخص‌هاي توسعه اين صنعت دانست و يادآور شد: تحقيق در امر آموزش و کسب ا طلاعات براي کاربردهاي نوين ضروري بوده و مي‌تواند بستر مناسبي براي ارتقاي اين صنعت فراهم نمايد و ما اميدوايم با همکاري و همراهي مربيان و محققان اين حوزه بتوانيم در اين زمينه فعاليت موثر داشته باشيم.

شايان ذکر است: در پايان اين نشست از زحمات مربيان آموزشي صنايع دستي استان تقدير و به رسم يادبود هديه ولوح سپاس اهدا گرديد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1389032244